Show menu

Deelnemen & registreren

Deelnemen

Het Forum biedt u meerdere mogelijkheden aan om uw kennis op financieel en economisch gebied bij te werken of te vergroten, via contact met anderen die actief zijn in de sector:

  • door de voordrachten of colloquia bij te wonen die het Forum regelmatig organiseert in verschillende steden van het land. Deze voordrachten en colloquia vormen een gelegenheid om contacten te onderhouden en kennis te maken met bevoorrechte actoren en waarnemers van onze financiële en economische omgeving. Deze bijeenkomsten staan open voor alle professioneel geïnteresseerde personen. Van vele van deze activiteiten vindt u de documentatie terug in de rubriek archieven.
  • door een abonnement te nemen op de publicaties van het Forum, Bank- en Financiewezen en/of Bank- en Financieel Recht, die een uitgelezen selectie van artikelen van hoog niveau bevatten over de financiële en juridische actualiteit
  • door kennis te nemen van de vrij beschikbare economische/financiële artikelen uit het domein van Bank- en Financiewezen.