Show menu

Onthaal

Jean Hilgers

Ik heet u van harte welkom op de site van het Belgisch Financieel Forum.

De ingrijpende veranderingen van onze financiële omgeving dwingen ons onze kennis voortdurend te actualiseren en onze werkmethoden te herdenken.

Het Belgisch Financieel Forum wil de financiële en economische reflectie stimuleren, een ontmoetingsplaats zijn tussen professionals, de autoriteiten, de academische wereld en de ondernemingen, alsook een instrument voor de verspreiding van kennis en informatie op financieel en economisch gebied.

Daartoe organiseert het Forum voordrachten en colloquia en geeft het een aantal publicaties uit over actuele financiële en economische thema's.

Het Belgisch Financieel Forum is aanwezig in de volgende regio’s: Antwerpen, Brabant wallon, Brussel, Charleroi, KempenLimburg, Liège, Luxembourg belgeMechelenMons-La Louvière, NamurOost-VlaanderenVerviers-Eupen, Vlaams-BrabantWallonie picarde en West-Vlaanderen.

Ik hoop dat de rijkdom van de bestudeerde onderwerpen, de soepele regionale spreiding alsook de opportuniteit om op alle niveaus contacten te leggen of te hervatten, argumenten zullen blijken dankzij welke het Forum u eerlang op een van zijn activiteiten zal mogen verwelkomen.

Jean Hilgers,

Voorzitter van het Steering Committee van het Belgisch Financieel Forum